Atunci când creăm o nouă colecție, noi, cei de la Etnika, ne consultăm cu experți, vizităm muzee etnografice, ne inspirăm din colecția noastră de cărți cu motive tradiționale pentru a înțelege în detaliu toată codificarea ornamentală a informației elaborată de către strămoșii noștri. Nu suntem doar designeri, ci și cercetători și, pe alocuri, chiar detectivi.

Bumbacul, inul, lâna și firul de mătase sunt materialele naturale pe care mizăm atunci când creăm produsele Etnika. Alegem cea mai bună țesătură și monitorizăm cu strictețe calitatea produselor finale. Fiecare produs este marcat cu label-ul nostru, care garantează responsabilitatea noastră. Accesoriile Etnika, brodate și asamblate manual de către meșterii populari sunt prelucrate cu soluții care fac stofa rezistentă la poluare.

Toate produsele Etnika sunt create cu drag în Moldova.

Crearea de colecții comune

Etnika este un brand generos. Invităm designeri pentru colaborare în crearea unor colecții comune. Să oferim generației tinere posibilitatea de a se îmbrăca original, creativ și modern, manifestându-și, în același timp, subtil și delicat, dragostea sinceră față de cultura în care s-au născut și au crescut tații și buneii.